Jo escriptora

Juliol/ Julio 2011
...............................................................................

Col·lecció La Tribu de Camelot.

Llibres per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Nou títol publicat: La Carlota i el misteri de les granotes encantades. Quan la Carlota i la seva colla van al parc, de seguida s'adonen que alguna cosa no rutlla: l'estany és ple de moltes més granotes del que és habitual. Mentre la Tribu intenta entendre què passa, un home està encantat de la quantitat d'amfibis. I sembla que les cuquis-up, les nenes de sisè obsessionades per estar sempre guapes, encara més! Definitivament, les granotes són un misteri, i la curiosa olor que fa l'estany, també. La Tribu no pot deixar passar aquest cas sense investigar! Editorial Estrella Polar.Colección La Tribu de Camelot.

Libros para niños y niñas de 8 a 12 años. Nuevo título publicado: Carlota y el misterio de las ranas encantadas. ¡Qué extraño! En el estanque del parque no paran de aparecer ranas y más ranas... Además, Miguel está muy raro. Como siempre, La Tribu está preparada para resolver otro misterio... pero todo apunta a que esta vez la solución está más cerca de lo que parece... ¡Ánimo! Editorial Destino.Març/ Marzo 2011
...............................................................................
 

Col·lecció La Tribu de Camelot. 

Llibres per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Nou títol publicat: La Carlota i el misteri de l'estranya vampira. En Marc està entusiasmat: ha trobat una banya d'unicorn. Però la situació és complicada perquè... realment han existit mai els unicorns? I, si és així, què hi feia una banya de l'animal al carrer? I com és que una dona amb pinta de vampira fa mans i mànigues per prendre-li a en Marc? Hi ha cap relació entre els unicorns i els vampirs? Potser la resposta és al llibre de màgia de la Carlota... El misteri està servit!. Editorial Estrella Polar.
Colección La Tribu de Camelot. Libros para niños y niñas de 8 a 12 años. Nuevo título publicado: Carlota y el misterio de la extraña vampira. La Tribu de Camelot tiene entre manos una nueva investigación centrada en un ¡¿cuerno?! que ha encontrado Marcos. Además, topan con una extraña mujer que les amenaza. ¿Cómo se las arreglará la Tribu ante esta situación?. Editorial Destino.


 
Gener/ Enero 2011
...............................................................................

Col·lecció La Tribu de Camelot. Llibres per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Nou títol publicat: La Carlota i el misteri dels gats hipnotitzats. La Tribu es troba davant d'un situació ben estranya: veuen com, al parc, sis gats avancen en fila índia, mirant endavant i amb els ulls ben oberts, i a prop, un home que els ensenya una llarga cadena amb una estatueta a l'extrem. El mateix dia, la Carlota i els seus amics comencen a tenir notícies de la desaparició de diversos gats del barri. Hi ha cap relació entre una cosa i l'altra? Es disparen les preguntes i la Tribu comença la investigació. Editorial Estrella Polar.


Colección La Tribu de Camelot. Libros para niños y niñas de 8 a 12 años. Nuevo título publicado: Carlota y el misterio de los gatos hipnotizados. ¿Qué está pasando? ¡Todos los gatos de la ciudad están desapareciendo! ¿Existirá un flautista de Hamelín de los gatos? La Tribu de Camelot está dispuesta a descubrir si eso es posible... ¿Lo conseguirán? Editorial Destino.


Novembre/ Noviembre 2010
...............................................................................
Col·lecció La Tribu de Camelot. Llibres per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Nou títol publicat: La Carlota i el misteri de la vareta màgica. En Triki, un mag increïble que actua aquests dies a la ciutat, perd la seva vareta màgica durant una de les seves funcions. Es tracta d'un truc o bé algú li ha robat? La Tribu de Camelot no pot perdre ni un segon si vol recuperar la vareta abans no sigui massa tard. El llibre de màgia de la Carlota els posa sobre la pista i els obre la porta a una nova aventura. Editorial Estrella Polar. 

Colección La Tribu de Camelot. Libros para niños y niñas de 8 a 12 años. Nuevo título publicado: Carlota y el misterio de la varita mágica. ¡La Tribu vuelve a enfrentarse a un caso muy extraordinario! El gran mago Triki ha perdido su varita mágica y, sin ella, ¡es incapaz de hacer ningún truco! ¿Serán capaces Carlota y sus inseparables amigos de desentrañar este nuevo misterio lleno de magia? Editorial Destino.
 

Setembre/ Septiembre 2010
...............................................................................
Col·lecció La Tribu de Camelot. Llibres per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Nou títol publicat: La Carlota i el misteri de la casa encantada. La Carlota i la seva colla estan a punt de començar les vacances i no tenen cap misteri per resoldre durant el Nadal. De sobte, però, en Sa'îd explica a la Tribu que el senyor Baltasar, el seu veí, està convençut que casa seva està encantada i ja no pot més: haurà d'anar-se'n de casa i del barri. La Tribu ha d'ajudar-lo! Es posen en marxa immediatament, però... què és una casa encantada? Està realment encantada, la casa d'en Baltasar? La Tribu està disposada a esbrinar-ho! Editorial Estrella Polar.Colección La Tribu de Camelot. Libros para niños y niñas de 8 a 12 años. Nuevo título publicado: Carlota y el misterio de la casa encantada. ¿Crees que existen las casas encantadas? ¡La Tribu de Camelot sí! Y es que el vecino de Sa'îd no deja de oír ruidos inexplicablemente extraños... ¿Conseguirán Carlota y su panda resolver el misterio? Editorial Destino.


 
Juliol/ Julio 2010
...............................................................................
El gran llibre de la Carlota. Si encara no coneixes la protagonista d’El diari lila de la Carlota, Així és la vida, Carlota i El diari vermell de la Carlota, et falta algun d’aquests llibres o t’encanta la idea de poder-los tenir tots tres junts, aquesta és la teva oportunitat!
A través d’aquestes pàgines podràs acompanyar la Carlota en el seu primer amor, la separació dels seus pares, les converses interminables amb la seva millor amiga, la Mireia, la descoberta de la situació de la dona en el món d’avui… i, sobretot, aprendre a afrontar les situacions de la vida amb energia i sentit de l’humor. Editorial Empúries.Juny/ Junio 2010
...............................................................................

Col·lecció La Tribu de Camelot. Llibres per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Nou títol publicat: La Carlota i el misteri de la catedral gòtica. La Carlota convida els seus amics a visitar la catedral gòtica que hi ha a la ciutat. Allà es troben amb el senyor Lorente, un insòlit professor d’història de l’art que els explica els rumors que corren sobre un tresor amagat que ningú no ha estat mai capaç de trobar. Per a la Tribu de Camelot això és tot un desafiament: però aconseguirà resoldre el misteri sense ficar-se en problemes? Editorial Estrella Polar.
Colección La Tribu de Camelot. Libros para niños y niñas de 8 a 12 años. Nuevo título publicado: Carlota y el misterio de la catedral gótica. La Tribu tiene un nuevo misterio que desentrañar en la catedral de la ciudad. Allí, se toparán con un inquilino muy peculiar... ¡¿un fantasma?! ¿Será verdad lo que ven sus ojos? ¡Atrévete a descubrirlo! Editorial Destino.

El diario amarillo de Carlota."Enteraros bien: en esta casa, no quiero ni oír hablar de porros". Ésta es la respuesta que les da a Carlota y a Marcos su padre cuando le hacen una pregunta a propósito de las drogas. Pero entonces, ¿cómo podrá decidir Marcos si fuma porros o no en la fiesta a la que lo han invitado?
Carlota, determinada a conseguir tanta información como le sea posible, escribe este nuevo diario que tienes en las manos. A partir de testimonios que va recogiendo y de las explicaciones que recibe de su entorno más inmediato y, sobre todo, de un médico de su club de fútbol preferido, Carlota se adentrará en el complejo mundo de las drogas, convencida, como siempre, de que sólo cuando dispones de toda la información puedes realmente decidir.
El diario amarillo de Carlota no es exactamente una novela ni un diario, sino un libro a caballo entre la ficción y la no ficción que procura responder a una serie de interrogantes: ¿Qué tipos de drogas hay? ¿Qué efectos provoca cada una? ¿Qué es la adicción? ¿Y el síndrome de abstinencia? Editorial Destino.
 

Maig/ Mayo 2010
...............................................................................

Col·lecció l'Emi i en Max. L'amenaça del virus mutant.Els pares de l'Emi i en Max han estat segrestats! L'única pista és un missatge en clau que, una vegada desxifrat, portarà els nostres protagonistes a viure grans aventures a cinc ciutats d'Europa, des de París fins a Istanbul. No tardaran a descobrir un complot pervers darrere de tot això: la creació d'un virus artificial, supersecret, capaç de provocar una epidèmia a tot el planeta. Amb un pla així, hi ha d'estar ficada la pèrfida banda internacional Activity X. Aconseguiran l'Emi i en Max, en aquesta cursa contra el temps, salvar els seus pares... i la resta de la humanitat? Editorial La Galera.

Colección Emi y Max. La amenaza del virus mutante. ¡Los padres de Emi y Max han sido secuestrados! La única pista es un mensaje en clave que, una vez descifrado, llevará a nuestros protagonistas a vivir grandes aventuras en cinco ciudades de Europa, desde París hasta Estambul. Pronto descubrirán un complot perverso tras todo ello: la creación de un virus artificial supersecreto, capaz de provocar una epidemia en todo el planeta. Con un plan así, la malvada banda internacional Activity X no puede estar lejos. ¿Conseguirán Emi y Max, en su carrera contra el tiempo, salvar a sus padres... y al resto de la humanidad? Editorial La Galera.

Abril/ Abril 2010
...............................................................................
El diari groc de la Carlota. El diari groc de la Carlota no és ben bé ni una novel·la ni un diari, sinó un llibre a cavall entre la ficció i la no-ficció que mira de respondre una sèrie d’interrogants: ¿Quins tipus de drogues hi ha? ¿Quins efectes provoca cadascuna? ¿Què és l’addicció? ¿I la síndrome d’abstinència? Editorial Empúries.
 


Març/ Marzo 2010
...............................................................................

Col·lecció La Tribu de Camelot. Llibres per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Nou títol publicat: La Carlota i el misteri del túnel del terror. S’acosta la nit més curta de l’any i alguna cosa misteriosa està passant perquè totes les bales ulls de gat de la ciutat han desaparegut. En Merlí, el gat màgic de la Carlota, que de bales ulls de gat en sap un niu, adverteix que això és cosa de bruixes. Però, les bruixes existeixen? Tant de misteri només podia conduir la Tribu de Camelot fins al túnel del terror. Editorial Estrella Polar.
Colección La Tribu de Camelot. Libros para niños y niñas de 8 a 12 años. Nuevo título publicado: Carlota y el misterio del túnel del terror. A la Tribu se le han puesto los pelos de punta… ¡y no precisamente por montarse en una atracción de feria! ¿Será por lo que se oculta en el túnel del terror? Pero los caballeros de la Tribu lo tienen claro: ¡quién dijo miedo? ¡Adelante! Editorial Destino.


Gener/ Enero 2010
...............................................................................

Una nit, un somni. Una novel·la inoblidable sobre el món de les dones i el doble sentiment que confronta la por i la fascinació per la infidelitat. Labutxaca.
 

Novembre/ Noviembre 2009
...............................................................................
Us espero a taula. Us espero a taula, amb claredat i rigor, ens presenta un receptari amè, entenedor i enginyós, en què també s’apunten suggeriments que la Gemma ha anat incorporant als seus plats al llarg dels anys i que els aporten un toc personal inconfusible. Editorial Columna.
Octubre/ Octubre 2009
...............................................................................

Col·lecció L'Emi i en Max. Llibres d'aventura per a nois i noies a partir de 10 anys. Nou títol publicat: Els pous contaminats. El canvi climàtic està fent que augmenti el nivell del mar i s'inundin terrenys habitats. La Serena, amb l'Emi i en Max, viatgen al parc natural de Sundarbans, a Bangla Desh, per investigar el fenomen. Des de la fúria dels monsons fins a la polèmica dels cultius transgènics, viuràs una de les aventures més actuals i plenes d'acció de l'Emi i en Max. Editorial La Galera.

Colección Emi y Max. Libros de aventura para chicos y chicas a partir de 10 años. Nuevo título publicado: Los pozos contaminados. El cambio climático está haciendo que aumente el nivel del mar y se inunden terrenos habitados. Serena, Emi y Max viajan al parque natural de Sundarbans, en Bangladesh, para investigar el fenómeno. Desde la furia de los monzones hasta la polémica de los cultivos transgénicos, vivirás una de las aventuras más actuales y llena de acción de Emi y Max.Editorial La Galera.

Col·lecció La Tribu de Camelot. Llibres per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Nou títol publicat: La Carlota i el misteri del passadís secret. A l'edifici on viu en Miquel es conserva un refugi antiaeri que ara serveix per guardar trastos vells. Quan la Tribu de Camelot hi va decidida a buscar vestits antics per disfressar-se, hi descobreix un passadís secret. Mentrestant, la mare de la Carlota està molt preocupada perquè a la biblioteca municipal on treballa han robat un llibre antic. Qui és el lladre de la biblioteca? A on conduirà el passadís secret? La Tribu de Camelot té dos misteris per resoldre... Apunta't a la Tribu de Camelot! Editorial Estrella Polar.


Colección La Tribu de Camelot. Libros para niños y niñas de 8 a 12 años. Nuevo título publicado: Carlota y el misterio del pasadizo secreto. Parece que los misterios crecen como hongos cuando la Tribu está cerca... Carlota sospecha que alguien está robando en la biblioteca donde trabaja su madre y Miguel se ha topado, ¡plaf!, con un pasadizo secreto... ¿Tendrá la Tribu que enfrentarse a uno o dos misterios a la vez? Editorial Destino.


Junio/ Juny 2009
...............................................................................

Col·lecció L'Emi i en Max. Llibres d'aventura per a nois i noies a partir de 10 anys. Nou títol publicat: Guia de supervivència. Què és més perillós: un lleó, un hipopòtam o un mosquit? Saps orientar-te amb les estrelles? Què has de fer en cas de naufragi a alta mar? Editorial La Galera.

Colección Emi y Max. Libros de aventura para chicos y chicas a partir de 10 años. Nuevo título publicado: Guía de supervivencia. ¿Qué es más peligroso: un león, un hipopótamo o un mosquito?¿Sabes orientarte con las estrellas?¿Qué tienes que hacer en caso de naufragio en alta mar? Editorial La Galera.

Col·lecció La Fada Menta. Llibres d'educació emocional per a nens i nenes fins a 7 anys. Nou títol publicat: Música a la panxa. En Dani no hi sent, i pensa que no és normal... que no és com els altres... que no és igual. Però, és que hi ha dues persones iguals? Editorial La Galera.

Colección El Hada Menta. Libros de educación emocional para niños y niñas hasta 7 años. Nuevo título publicado: Música en la barriga. Dani no oye, y cree que no es como los demás... no es normal... no es igual. Pero, ¿es que hay dos personas iguales? Editorial La Galera.
Abril/ Abril 2009
...............................................................................

Col·lecció La Tribu de Camelot. Llibres per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Nou títol publicat: La Carlota i el misteri del botí pirata. La Mireia ha trobat enterrada una moneda d'or que sembla molt antiga i està convençuda que forma part d'un tresor. La Carlota ho dubta, però aquella mateixa nit, en Merlí, el seu gat negre, li dóna una pista crucial sobre un rei i un pirata. L'endemà, la Tribu de Camelot es reuneix per resoldre l'enigma: què significa la misteriosa inscripció de la moneda? On és la resta del tresor? La Carlota i la seva colla estan a punt de viure una nova i apassionant aventura... Apunta't a la Tribu de Camelot! Editorial Estrella Polar.

Colección La Tribu de Camelot. Libros para niños y niñas de 8 a 12 años. Nuevo título publicado: Carlota y el misterio del botín pirata. A Carlota se le encienden todas las bombillas en cuanto Mireya le explica que ha encontrado una moneda de oro antigua. "Esto huele a misterio"... y nadie mejor que la Tribu de Camelot para resolverlo. ¡Reunión urgente! Hay que trazar un plan, encontrar pistas, descifrar enigmas y no meterse en demasiados líos... ¿Te atreves? Quién sabe, ¡quizá los tesoros piratas todavía existen! Editorial Destino.


Febrer/Febrero 2009
...............................................................................

Col·lecció L'Emi i en Max. Llibres d'aventura per a nois i noies a partir de 10 anys. Nou títol publicat: Els elefants enfurismats. Editorial La Galera.

Colección Emi y Max. Libros de aventura para chicos y chicas a partir de 10 años. Nuevo título publicado: Los elefantes enfurecidos. Editorial La Galera.

Col·lecció La Fada Menta. Llibres d'educació emocional per a nens i nenes fins a 7 anys. Nou títol publicat: Ja estic! Editorial La Galera.

Colección El Hada Menta. Libros de educación emocional para niños y niñas hasta 7 años. Nuevo título publicado: ¡Ya estoy! Editorial La Galera.

Tardor/Otoño 2008
...............................................................................

Col·lecció La Tribu de Camelot. Neix una nova col·lecció per a nens i nenes de 8 a 12 anys amb una Carlota més petita disposada a viure tot tipus d'aventures. El títol del primer llibre és La Carlota i el misteri del canari robat. Amb ell viurem el naixement de la tribu de Camelot, que té el lema: “Treballar sempre en equip, defensar el dèbil i lluitar per la igualtat”. La seva primera missió serà recuperar un canari, desaparegut misteriosament... Editorial Estrella Polar.
Colección La Tribu de Camelot. Nace una nueva colección para niños y niñas de 8 a 12 años con una Carlota más pequeña dispuesta a vivir todo tipo de aventuras. El título del primer libro es Carlota y el misterio del canario robado. Con él viviremos el nacimiento de la tribu de Camelot, que tiene el lema: "Trabajar siempre en equipo, defender el débil y luchar para la igualdad". Su primera misión será recuperar un canario, desaparecido misteriosamente... Editorial Destino.

Primavera/ Primavera 2008
...............................................................................

Col·lecció La Fada Menta. Llibres d'Educació emocional per a nenes i nens fins a 7 anys. Els títols publicats són: Es necessiten petons, La meitat d'en Jan, Sóc un monstre, Mala sort o bona sort? i Un mirall al cor. Editorial La Galera.

Colección El Hada Menta. Libros de educación emocional para niñas y niños hasta 7 años. Los títulos publicados son: Se necesitan besos, La mitad de Juan, Soy un monstruo, ¿Mala suerte o buena suerte? y Un espejo en el corazón. Editorial La Galera.


Tardor/Otoño 2007
...............................................................................

Atrapada al mirall. Res no fa pensar que una matinada, després d’un sopar romàntic amb el seu home, la Laura acabarà estimbant-se per la carretera del Garraf. Editorial Empúries.
Atrapada en el espejo. Nada permite suponer que una madrugada, después de una cena romántica con su marido, Laura se despeñará por la carretera del Garraf. Editorial El Aleph.