viernes, 18 de noviembre de 2011

Gran Recapte d'Aliments 2011


L'últim cap de setmana de novembre tindrà lloc, a tot Catalunya, el Gran Recapte d'Aliments 2011, una campanya en la que uneixen esforços els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya i l'Obra Social "la Caixa". La iniciativa consisteix en una campanya de recollida d'aliments bàsics tals com oli, llet, llenties i llaunes de conserves de peix i tomàquet natural amb la finalitat de que les persones més necessitades de Catalunya rebin ajuda alimentària. Actualment, a Catalunya, al voltant d'un milió i mig de persones pateixen mancances alimentàries.
L'objectiu de la campanya és recollir aliments i alhora informar i sensibilitzar a tots els ciutadans de Catalunya sobre la realitat de la pobresa i la fam en el nostre país. Com a valor afegit, amb aquesta campanya, es pretén promoure una col·laboració continuada, durant tot l'any, amb els Bancs dels Aliments.
El Gran Recapte es durà a terme amb la col·laboració de 7.000 voluntaris que es trobaran en els diferents punts de recollida: supermercats, hipermercats i alguns mercats de les grans ciutats de Catalunya.
Les donacions es podran realitzar presencialment durant els dies 25 i 26 de novembre. Del 21 al 26 de novembre també existeix l’opció de fer les on-line a través de la web del Banc dels Aliments (www.bancdelsaliments.org), i a través de " la Caixa" als caixers, linia oberta i bescanvi de Punts Estrella.

Participeu-hi!


No hay comentarios: