jueves, 3 de noviembre de 2011

Encadenament públic per denunciar la situació dels malalts mentals a l'Àfrica subsahariana.

El dia 2 de Novembre a les 11:00 del matí Aima-sm, Saint Camille i PSF va començar l'encadenament públic davant la porta dels cinemes Alexandra, a Rambla Catalunya, on una sèrie de persones estàn encadenades en troncs d'arbre, tal i com passa amb els malalts mentals en alguns llocs a Àfrica. Aquest gest denúncia aquesta realitat i mostra un total rebuig a aquesta pràctica.
Una de les persones encadenades serà Gregoire Ahongbonon, fundador i responsable de l'Association St Camille. A més de Gregoire, es trobarà Carles Caparrós (director del documental) i Tortell Poltrona. En aquest moment tindrà lloc la roda de premsa, i un cop acabada, volem continuar amb gent encadenada fins al dia 4 a l'hora de l'estrena.
Des del 2 de Novembre fins al 4 de Novembre vindran a encadenar-se a senyal de protesta, entre d'altres: Arcadi Oliveres, Màrius Serra, Pare Manel, Joan Gràcia i Paco Mir (membres de Tricicle), Gossos, Mala Rodríguez, Pilar Torre, Gerard Quintana, Sergi López, Lluís Marco, Membres del Taller de Músics, etc. 
Si els voleu acompanyar en la seva protesta, sou benvinguts!

 No hay comentarios: