lunes, 10 de octubre de 2011

El diari taronja de la Carlota/ El diario naranja de Carlota.


Em fa molta il.lusió anunciar-vos que ja podeu trobar a les llibreries i en format digital El diari taronja de la Carlota, sobre immigració i drets humans.

La Carlota se sorprèn quan una jugadora de bàsquet de l’equip contrari surt al camp amb pantalons llargs, i encara s’estranya més quan descobreix que ho fa per obligacions culturals i religioses. El seu tarannà emprenedor i sempre curiós farà que comenci un diari sobre la immigració i els drets humans. Amb l’ajuda dels seus companys i companyes de classe, anirà explicant exemples de la vida quotidiana per donar una visió global, realista i molt sòlida de la situació de les persones immigrades. I, a la vegada, revisarà com ha evolucionat el nostre país des d’un punt de vista cultural i social.


-----------------------------------------------------

Me hace mucha ilusión anunciaros que ya podéis encontrar en las librerías y en formato e-book  El diario naranja de Carlota, sobre inmigración y derechos humanos.


En este nuevo diario, Carlota se plantea el tema de los derechos humanos y la inmigración. Así, con la ayuda y experiencia de algunos compañeros de clase de orígenes distintos, decide escribir sobre ello. Y es que, una vez más, Carlota está decidida a recabar la máxima información posible para formarse una opinión propia.
Escritora.

No hay comentarios: