lunes, 11 de abril de 2011

Sant Jordi als hospitals


El día 14 d'Abril pel matí, la diada també arriba als hospitals. Juntament amb altres autors i autores, visitaré -per segon any consecutiu- l'hospital Sant Joan de Déu, per celebrar el dia del llibre amb els nens, nois i noies que hi estàn ingressats.
Aquesta iniciativa del Consell Català del Llibre Infantil està sent molt ben acollida per totes les parts que hi participen, i cada any reuneix a més autors que comparteixen amb els joves l'interès per la lectura.

--------

El día 14 d'Abril por la mañana, "la diada" también llega a los hospitales. Junto con otros autores y autoras, visitaré -por segundo año consecutivo- el hospital de Sant Joan de Déu, para celebrar el día del libro con los niños, chicas y chicos que se encuentran ingresados allí.
Esta iniciativa del Consejo Catalán del Libro Infantil está teniendo muy buena acojida por todas las partes que participan, y cada año reune a más autores que comparten con los jóvenes el interés por la lectura.


Escriptora.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Les nenes i nens i els nois i noies ingressats a l'hospital de Sant Joan de Déu et volem donar les gràcies per la teva visita.
Ens ho varem passar molt bé amb les teves explicacions ja que els teus llibres ens agraden molt, a més de servir-nos en algunes ocasions com a teràpia.