viernes, 8 de abril de 2011

La Secretaria de la Dona de CCOO de Madrid posa una querella a Salvador Sostres


La Secretaria de la Dona de CCOO de Madrid ha anunciat que interposarà una querella criminal contra Salvador Sostres i els responsables de la publicació de l'article titulat "Un noi normal", en relació amb l'assassinat de la seva nòvia embarassada per part d'un home de 21 anys. Considera que aquest article contribueix a l'apologia de la violència de gènere i no té res a veure amb la llibertat d'expressió. Per al sindicat, quan des de començament d'any s'han produït 18 morts de dones a causa de gènere, és intolerable que en algun mitjà de comunicació es doni cabuda a opinions com les abocades per Salvador Sostres al seu article, que constitueixen una apologia clara de la violència de gènere, prenent partit pels maltractadors.

La Justícia ha d'actuar de forma immediata per evitar que aquest tipus d'opinions tinguin cabuda una societat democràtica regida per una Constitució que, en l'article 1, propugna com a valors superiors del seu ordenament jurídic la llibertat, la justícia, la igualtat i el pluralisme polític. CCOO demana igualment que institucions com la Comunitat de Madrid i la Fiscalia emprenguin accions jurídiques en aquest cas i en tots aquells que atemptin contra la dignitat de la dona encoratjant la violència de gènere.


Escrit per Tona Gusi a La Independent.2 comentarios:

Anónimo dijo...

Creo sinceramente que ha llegado el momento de actuar y de parar esta ola de "negacionismo" que nos invade. Como propone la secretaría de la mujer de CC, comenzar a interponer querellas por apología de delito contra personas que, como el autor del mencionado artículo, no hacen otra cosa que negar lo que es una evidencia, puede ser una alternativa.
Sería buena idea de organismos e instituciones como el Instituto de la Mujer, Secretaría de Estado de Igualdad, etc. se plantearan esta posibilidad.
Creo que todas lo agradeceríamos.
Un cordial saludo
Victoria A. Ferrer Pérez
Profesora de la Universidad de las Islas Baleares

rosa roig dijo...

Intersindical valenciana també mostra el seu rebuig per la reiterada actuació de l'energúmeno Sostres