miércoles, 23 de marzo de 2011

Acte de presentació de l'aplicació per mòbils "Dones en Xarxa"

Amb l’objectiu de visibilitzar i difondre les aportacions de les dones de Catalunya a Internet, Dones en Xarxa posarà a disposició aquest mes de març una Aplicació per a Mòbils des de la qual es podrà accedir a la web i compartir els continguts.
Cal destacar que és el primer cop que una entitat catalana utilitza aquesta tecnologia per la informació i la comunicació.

Les plataformes de publicació utilitzades seran les següents:
Per a iPhone/iPad: AppStore d’Apple
Per a Android: Android Market i pàgina web de Dones en Xarxa
Per a Blackberry: pàgina web de Dones en Xarxa
I les plataformes suportades seran aquestes:
iPod, iPhone 3G/3GS/4, iPad
Android (totes les versions a partir de la 1.8)
Blackberry (versió 6 del sistema operatiu)

L’Acte de Presentació tindrà lloc el proper dijous, 24 de març, a les 19 hores, al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison (CCDFB) (c/Sant Pere Més baix, núm. 7, 2a planta, 08003, Barcelona).
L’acte comptarà amb la presència de Dolors Reig. Reig, és l’autora principal de El Caparazón, un espai web sobre TICs i educació. És Llicenciada en Psicologia Social, i Màster en Inserció Laboral, Multimèdia i Desenvolupament Web. Actualment, treballa com a freelance, consultora i professora per a diferents empreses, institucions i universitats, entre elles la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Fundación Telefónica i la Diputació de Barcelona.

Totes les persones que vulguin assistir hauran de confirmar la seva assistència a través del correu electrònic donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte Aplicació mòbil.

Podeu llegir la notícia a El Periódico i a Dones en Xarxa.

No hay comentarios: