viernes, 4 de marzo de 2011

8 de març: Dia de la dona treballadora

La Comissió 8 de març de 2011 de Ca la Dona ha organitzat un conjunt de convocatòries sota el lema "Nosaltres exigim, unides decidim! Les dones contra les retallades socials".
• Dilluns 7 de març, 21h a Plaça Universitat: Manifestació nocturna de dones, lesbianes i trans: “Fem-nos fortes, fem-ho juntes: la nit és nostra!”
• Dimarts 8 de març, 17.45 h. al metro de Passeig de Gràcia (L1-L3) sortida Aragó, Acció unitària per visibilitzar els efectes de les retallades socials en les dones.
• Dimarts 8 de març, 19h. a Plaça Universitat, Manifestació unitària: Anirem fins a Plaça Sant Jaume.
• Divendres 11 de març, 22 a 2h: Festa de dones al Centre Cívic La Farinera del Clot. Amb música i molta alegria, punxaran les magnífiques DJ Sabotage i DJ Coraje!
• Diumenge 20 de març, 12h. a la Plaça 8 de març Concentració internacional de solidaritat amb les dones en revolta dels països àrabs.
• Dijous 24 de març, 19h a Ca la Dona, Taula rodona sobre Feminismes, Laicitat i Ciutadania: dones lliures, estat laic. Des del feminisme, la laïcitat inclou la llibertat de consciència, l’autonomia personal, la recerca del bé comú en un marc de relació de respecte i de convivència pacífica entre totes les cultures i per això li cal la separació entre l’estat i les esglésies de qualsevol signe. Amb la participació de Rosa Soler (Col•lectiu de dones en l’esglèsia), Fatima Ahmed ( Ibn Batuta ), Sylviane Dahan (As. catalana de jueus i palestins-Junts) i María-Milagros Rivera Garretas (Duoda). Presentació: Mercè Otero Vidal. Organitza Ca la Dona.

Per a més informaicó, podeu consultar la web de Ca la Dona.
Podeu veure el cartell de les convocatòries clicant aquí.

Escriptora.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Si me permite una observación Sra. Lienas, el 8 de Marzo es el "Día Internacional de la mujer", a secas. Lo de trabajadora es una redundancia, no conozco ninguna mujer que no lo sea.
El comentario es solo para sus ojos, así que puede aprobarlo o no, según lo considere oportuno.
Saludos,
Edurne