miércoles, 16 de marzo de 2011

20 de març: Manifestació Ni tiranies ni ocupacions, solidaritat amb els pobles en lluita

Aquesta és la convocatòria per la manifestació de solidaritat amb les revoltes populars al nord d'Àfrica i Pròxim Orient del proper 20 de març.

Milers de dones es vam manifestar a les places del món el 8 de març i molt significadament en els països en revolta, a El Caire, a Tunísia, Marroc, Palestina etc….A Palestina van ser reprimides, a El Cairo increpades per homes que els hi deien que tornessin a casa ”No hem estat a la revolta per tornar a casa sinó perquè les nostres veus comptin: Totes els drets per les dones, Prou d’assetjament sexual, volem sentir-nos lliures a tot arreu com ens vam sentir a la Plaça Tahir .

Amb solidaritat amb totes elles anem plegades des de la nostra Plaça 8 de març a la manifestació convocada per Aturem la Guerra. Porteu mocadors palestins i liles!

NI GUERRES QUE ENS DESTRUEIXIN NI PAU QUE ENS OPRIMEIXI! DONES LLIURES EN PAISOS LLIURES!

La manifestació tindrà lloc el proper 20 de març i el punt de trobada és a les 12h a la plaça 8 de març per tal d'anar plegades a la manifestació d'Aturem la Guerra, que comença a les 12.30h a la cruïlla entre Ronda Sant Pere i Passeig de Gràcia.

Podeu consultar el manifest i cartell de la convocatòria clicant aquí.

No hay comentarios: