martes, 22 de febrero de 2011

Cursos d'Edició i Tecnologies a la UOC

Des dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC s'ofereix, des del passat octubre, el Postgrau en Llibre i Lectura a la societat de la informació UOC-Grup 62-Leqtor.
Aquest proper semestre (que comença el 16 de març) s’ofereixen dues especialitzacions que poden ser d'interès especialment per professionals de l’ensenyament, ja que ofereix una doble mirada a l'impacte que les tecnologies de la informació estan tenint sobre el món del llibre i de la lectura i l’ús que se’n pot fer aplicat al món educatiu. Es tracta dels cursos Edició i tecnologies UOC-Grup62-Leqtor i Tecnologies i recursos per al llibre i la lectura UOC-Grup 62-Leqtor.
El proper dijous 24 de febrer a les 19h. s’impartirà a la seu de la UOC de Terrassa (Rambla d'Egara, 340, 3r. Pis) una sessió informativa per tots aquells que hi estiguin interessats.
Podeu trobar més informació sobre el Postgrau en Llibre i Lectura a la Societat de la informació clicant aquí, sobre el curs d'Edició i Tecnologies aquí i sobre el curs de Tecnologies i recursos per al llibre i la lectura aquí.

No hay comentarios: