lunes, 21 de febrero de 2011

Contra l'apagada de TV3 al País Valencià

Aquí teniu una carta que m'arriba des del Casal Jaume I - Grup Arrels de Carcaixent, demanant ajuda per a la resistència contra el tancament de repetidors al País Valencià.

Benvolgudes, benvolguts resistents,

No anem a fer-ho llarg, ja sabeu que des de l’any 2007 el Consell va iniciar una andanada contra ACPV, per a que tancàrem els repetidors de TV3 i abonarem unes multes descomunals.

A l’any 2008 férem la campanya de venda de les reproduccions dels Tàpies, i amb els diners obtinguts poguérem sufragar la pròpia campanya i una de les multes que s’imposaren per un dels repetidors.

Tanmateix, les dues més grosses, de 300.000 euros cadascuna continuen sense abonar-se, i ara s’han acabat les possibilitats d’ajornament, hi ha fins el 20 de març per abonar-les o la Generalitat podrà embargar, comptes i bens d’Acció Cultural.

Davant aquesta situació d’assetjament sols podem fer una cosa, demostrar-los que no van a silenciar-nos, i per això ens cal el teu ajut. No anem a donar-te res a canvi, et demanem que defenses la teua llibertat i que et comprometes.

A aquest compte: 2100 0700 12 0200294927 pots fer l’aportació econòmica que consideres, sols has de fer números i t’adonaràs que tota quantitat en aquest cas és un gran ajut.

No hay comentarios: