jueves, 9 de diciembre de 2010

Dia Internacional dels Drets Humans

El 10 de desembre de 1948, l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar el text de la Declaració Universal dels Drets Humans, i des de l'any 1950 es commemora el 10 de desembre de cada any el Dia Internacional dels Drets Humans. Amb motiu d'aquesta celebració, té lloc a Barcelona l'acte institucional que organitza l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, i la Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans.
La celebració comptarà amb les intervencions de diverses personalitats i també la conferència "ACNUR: 60 anys de protecció dels drets dels refugiats, encerts i reptes", a càrrec de Maricela Daniel, representant de L’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) a Espanya. També es farà el lliurament del 4t. Premi de Recerca en Drets Humans.
L'acte tindrà lloc avui a les 18.30h, a la seu del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (accés pel carrer Diputació, 355 de Barcelona).

Podeu trobar més informació a la pàgina web de la Secretaria de relacions institucionals i Participació.

No hay comentarios: