viernes, 26 de noviembre de 2010

Curs Anual de Drets Humans a l'Institut de Drets Humans de Catalunya

Del 5 al 28 de març de 2010 tindrà lloc el 29è Curs de Drets Humans 2011, organitzat per l'Institut de Drets Humans de Catalunya i destinat a donar una primera formació en l’especialització de professionals que treballen en l’àmbit dels drets humans. Les diverses sessions oferiran una aproximació, principalment jurídica, a diversos aspectes dels drets humans: des d'un recorregut històric fins als diferents sistemes de protecció tant regionals com universals, passant per altres qüestions d'actualitat, etc.
El curs està adreçat a estudiants de ciències jurídiques, econòmiques i socials, funcionaris, cossos i forces de seguretat, juristes, assistents socials, economistes i tots aquells professionals relacionats amb els drets humans.
El curs compta amb el suport del Consell d’Europa i de distintes universitats catalanes que atorguen crèdits de lliure elecció als seus estudiants.
Podeu llegir el programa, formalitzar la sol·licitud de preinscripció (que ja està oberta!) i trobar altra informació aquí.


2 comentarios:

Xavier Mir dijo...

Gemma,

he llegit la teva opinió dels resultats electorals a Vilaweb i m'agradaria fer-te arribar el que he publicat a les vuit del vespre, tan bon punt han tancat els col·legis:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/183783

Gràcies.

Xavier Mir

Gemma Lienas, escriptora i feminista dijo...

Xavier, he llegit el teu article i estic totalment d'acord amb tu. Les esquerres haurien de sumar. Una abraçada!