martes, 28 de septiembre de 2010

7a Edició del Diàleg Orient-Occident: Igualtat de Gènere i Desenvolupament

El 26 d’Octubre de 17:00 a 20:00 al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, i 27d’Octubre de 9:30 a 14:00 i de 16:30 a 19:10 a l’Auditori Tagore de Casa Àsia tindrà lloc la 7a Edició del

Diàleg Orient-Occident: Igualtat de Gènere i Desenvolupament.

L’edició d’enguany s’enmarca en el 15è aniversari de la Conferència de Pequín i el 10è aniversari de la Resolució 1325 de les Nacions Unides. “Les dones en els processos de pau”, “Els reptes dels Mitjans de Comunicació i la Violència de Gènere”, "Gènere, Política i Desenvolupament”, “Gènere i Cultura de Pau” i “Polítiques de Gènere en l’Educació” són algunes de les temàtiques que abordaran les prestigioses ponents asiàtiques convidades.


L’assistència a totes les sessions és gratuïta i cal inscriure’s a: yparicio@casaasia.es


Podeu veure'n el programa aquí.

Escriptora.

2 comentarios:

Departament de Treball dijo...

El dret al treball i a la igualtat d'oportunitats en el treball per a les dones és un dels àmbits d'actuació del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Ens interessa la vostra opinió i per això hem obert cada mes una cita en directe amb la Consellera de Treball Mar Serna a la nostra pàgina de FB.
Demà dimecres Mar Serna vol conversar amb totes les persones interessades en els temes d'Igualtat d'oportunitats en el treball per a les dones, també per als joves i les persones amb discapacitat.
Us convidem al fet que traslladeu les vostres preguntes i reflexions a la consellera en rigorós directe i la màxima transparència demà dimecres a les 18h. Només heu d'unir-vos a la pàgina i participar:facebook.com/treballcat

Gemma Lienas, escriptora i feminista dijo...

No podré participar-hi però ho comparteixo al facebook.