lunes, 26 de julio de 2010

Participa al consultori de la Carlota i vés al cine de franc!

De Dones en xarxa:

Divendres passat es va estrenar El Diario de Carlota, un film basat en la novel•la El Diari Vermell de la Carlota. Com saps, la Carlota és el personatge que dóna nom i imatge al consultori de sexualitat i relacions afectives de Dones en Xarxa: La Carlota et parla de sexe. Doncs bé, aprofitant l’estrena de la pel•lícula, la nostra associació ha decidit sortejar, cada setmana, dues entrades de cine per veure aquest film entre totes les persones que participin en el consultori.

A partir d'avui, dilluns 26 de juliol, Dones en Xarxa posarà en marxa aquesta promoció. El següent dilluns es realitzarà el sorteig de les primeres dues entrades entre totes les persones que, o bé hagin comentat alguna de les publicacions del blog de la Carlota, o bé hagin deixat alguna pregunta al consultori del mes, durant la setmana anterior. Quants més comentaris/consultes realitzis, més possibilitats tindràs de guanyar una d’aquestes entrades. Això sí, els comentaris i/o les consultes han d’estar estrictament relacionades amb el tema de la pàgina. No comptaran pel sorteig comentaris sense contingut com ara "Hola!" o aquells que es desviïn del tema que ens ocupa: la sexualitat i les relacions afectives.

El sorteig es realitzarà a partir de les adreçes electròniques que ens deixis en el formulari per a comentar/consultar. Per tant, assegura't que són e-mails vàlids i actius. Els noms dels o les guanyadores de les entrades seran publicats, setmanalment, al blog de la Carlota i a la pàgina web de Dones en Xarxa. A més, ho comunicarem a ells o elles personalment a través d'aquests correus electrònics. Els sorteigs d’entrades continuaran durant tot l’estiu, fins que el film caigui de la cartellera. Pots participar en tants sortejos com vulguis. Això sí, hauràs de tornar a visitar el blog de la Carlota i comentar o consultar, ja que les adreces electròniques no s’acumularan de sorteig en sorteig.

Si estàs a Facebook, t'animem també a què t'uneixis a l'esdeveniment que hem creat per a l'ocasió.

Anima’t, participa i vés al cine de franc!

No hay comentarios: