miércoles, 19 de mayo de 2010

Congrés Internacional de Directives i Professionals, She Leader 2.0

El Congrés Internacional de Dones Directives i Professionals, She Leader 2.0, una iniciativa pionera organitzada, en el marc de la presidència espanyola de la Unió Europea, pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, arriba a la ciutat de Barcelona els pròxims 10 i 11 de juny.

She Leader 2.0 ofereix recursos i estratègies per millorar la gestió de les organitzacions i facilitar la promoció professional de dones directives i professionals, incorporant la igualtat d’oportunitats, les eines 2.0 i les tecnologies de la informació i la comunicació.

She Leader 2.0 s’adreça especialment a dones directives, professionals i del món de l’empresa. Líders de diversos països d’arreu del món, així com primeres figures internacionals expertes en comunicació, lideratge i tecnologies de la informació aplicades a l’activitat empresarial i professional, participaran en aquest important esdeveniment.

Aquí en teniu el programa.

Escriptora.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Molt interessant aquesta jornada. M'agradaria anar-hi però essent laborable, dubto que gaires dones que treballin al sector privat puguin assistir-hi. Jo no puc justificar de cap manera a l'empresa el perquè he d'anar-hi. És una llàstima que no ho hagin tingut en compte en l'organització. O potser és que no va adreçat a aquest tipus de públic.
En tot cas, li faré arribar a la responsable de rrhh. Ella sí que ho podrà justificar, i més tenint en compte que ara estem preparant un pla d'igualtat entre homes i dones a l'empresa. -Aprofitant que hi ha ajudes pel tema, suposo, però en tot cas la intenció de treballar-hi s'agraeix.