jueves, 11 de marzo de 2010

Carta d'homes igualitaris a les amigues feministes

Amigues,

Som una associació d’homes que busca que els homes s’impliquin en els temes del gènere i l’eliminació de desigualtats per aquest motiu en la superació del masclisme i de la desigualtat de gènere.

Algunes de vosaltres ja ens coneixeu i fins i tot heu vingut a les nostres xerrades, tallers, Jornades (com la de Barcelona o la de Lleida), etc. Per les que no ens coneixeu, us convidem a visitar el nostre web i el de l’associació estatal amb la que estem vinculats: www.homesigualitaris.cat i www.ahige.org

Us escrivim per demanar-vos ajuda.

Volem fer arribar el nostre missatge a molts homes. Volem que molts homes s’uneixin al nostre moviment, s’impliquin en el treball del gènere per una societat diversa sense desigualtats per motius de gènere. Volem créixer com associació.

Creiem que és imprescindible teixir una xarxa d'homes igualitaris arreu dels municipis de Catalunya per tal d’impulsar molt més la igualtat, des de la diversitat. Totes i tots hi sortirem guanyant amb la igualtat, que vol dir construir una societat més lliure.

Però fins ara som molt pocs. No donem l’abast amb la feinada que tenim per davant. El nostre moviment és encara incipient. Ens calen braços, cors, ments per obrir camí.

Per això us demanem ajut. Us necessitem.

Volem demanar-vos una cosa concreta: Us demanem que parleu amb els homes que teniu al vostre voltant (pares, parelles, amistats, fills, familiars, companys...) i els demaneu que es posin en contacte amb nosaltres per incorporar-se a la nostra associació.

Demaneu als homes del vostre voltant que no us deixin soles en el tema del gènere i que s’incorporin a la nostra associació.

Ens calen homes per treballar: dedicant temps, associant-se, fent una aportació econòmica, participant a les activitats, organitzant espais de trobada i reflexió per a la transformació personal... Tot ajut, qualsevol compromís és benvingut. Tenim molta feina per davant.

Us volem agrair el vostre treball. Sense vosaltres nosaltres no hi seríem aquí. Per això ens atrevim a demanar-vos ajuda:

Animeu els vostres homes a venir! Ajudeu-nos a bastir un moviment d’homes igualitaris per avançar vers la igualtat!

HOMES IGUALITARIS (Ahige-Catalunya)
Vilamarí, 31, baixos
08015 BARCELONA
Tf.: 934246870
info@homesigualitaris.cat

No hay comentarios: