viernes, 15 de enero de 2010

Un tastet del concurs d'Us espero a taula!

La presentació d'Us espero a taula va anar molt bé. Moltes gràcies a totes i a tots per venir!

Aquí teniu una mostra de les imatges que ens han arribat a través del concurs d'Us espero a taula. Podeu fer un cop d'ull a totes les imatges que ens han arribat aquí o a través de l'apartat que apareix al bloc, a la vostra dreta, anomenat "Concurs Us espero a taula". Us animo a participar-hi!



Fricandó de llagostins, de la Glòria Moreno

"He escollit el FRICANDÓ DE LLAGOSTINS perquè crec que un plat fet amb llagostins sempre és un plat de festa, per obsequiar els convidats o ... per què no a nosaltres mateixos?. Era deliciós!"



Brandada de bacallà, de la Carme Arce

"És una recepta molt bona i fàcil de fer, dóna molt de joc a poder confeccionar diferents coses a partir de la brandada i, per això, he fet unes flors amb pasta fil·lo que a taula resulten molt maques i molt bones."


Pollastre amb escamarlans, de la Carmen Guix


"Per llepar-se els dits!"



Pastís de músic, de la Gemma Clofent


"És un pastís fi, molt nadalenc, fàcil de fer i amb un gran resultat, és una recepta per animar a tots aquells que s’inicien en el gran món de la pastisseria casolana. Altament recomanable!"



Risotto amb ceps, de la Carme Arce


"És un plat molt i molt bo, per a quedar com una reina amb els amics i amigues, també és un plat que com tu bé dius omple força."




Galetes de panses, de la Glòria Moreno

"M'agrada fer galetes i aquestes vaig pensar que anaven molt bé per acompanyar un te a mitja tarda. Són senzilles de fer i queden molt gustoses, amb el sabor intens de les panses de Corint."


Minipizzes d'albergínia, de la Glòria Moreno


"He triat les MINIPIZZES D’ALBERGÍNIA perquè és un plat saludable, senzill de preparar, que no dóna feina però que és un sopar atractiu per al dia a dia. Molt bones!"




Pastís de formatge, de la Rosa Martí Tous
"El pastís resulta bo, d'un gust molt fi i amb les panses de fons amb el gust del conyac.L'unic que pel meu gust el pastís sol resulta una mica poc dolç, sense el coulis de melmelada de gerds que he posat al costat. Tot plegat però resulta exquisit."



2 comentarios:

Francesc dijo...

Hola!! Em dic Francesc Gascó i sóc del País Valencià. Tot i que ja sé que faig tard al concurs, he preparat una de les seues receptes. La "Charlotte de Xocolata". Ací li deixe l'enllaç al meu blog. Salutacions

http://alataula.blogspot.com/2010/01/carlota-de-xocolate-de-la-gemma-lienas.html

Gemma Lienas, escriptora i feminista dijo...

Hola Francesc,
Sí que ets a temps de participar al concurs, ja que vam prorrogar-lo fins el 31 de gener. Per participar-hi, t'agrairia que ens fessis arribar una foto, la valoracíó de la recepta i un correu electrònic a l'adreça ruthribo@gemmalienas.com.
Una abraçada,

Gemma