viernes, 29 de enero de 2010

Recta final del concus d'Us espero a taula

Recordeu que el temps per participar al concurs d'Us espero a taula ja s'acaba. Podeu fer-ho fins aquest proper diumenge dia 31 de gener!

D'altra banda, ja podem anunciar-vos que el jurat del concurs estarà format per l'Ester Pujol (editora), la Gemma Lienas (autora) i en David Lienas (cuiner professional).


Aquí teniu les darreres imatges i valoracions que ens han arribat:Pollastre amb prunes, pinyons, panses i orellanes, de la Roser Zúñiga:

"A casa meva habitualment quan cuino pollastre, només volen el pit a la planxa, però quan vaig cuinar la recepta de “Pollastre amb prunes, pinyons, panses i orellanes de la Gemma” la veritat no van deixar res al plat!!!!! Ara ja he descobert el secret per cuinar el pollastre a casa meva!!!!"Flam de carbassó, de l'Eulàlia Pasqual:

"És un plat deliciós i suau per un sopar tal com indica la Gemma Lienas. A més es fa en un moment i queda molt bonic tant si el sopar és de compromís com per cada dia. Jo l´he fet tal com diu la recepta i també amb altres tipus de formatge."

No hay comentarios: