jueves, 26 de noviembre de 2009

Primer Fòrum de microONG's

Aquest cap de setmana al palau de congressos de Barcelona es celebra el Primer Fòrum de microONG’s, un espai de trobada i aprenentatge organitzat per l'associació sense ànim de lucre Wikihappiness, amb l'objectiu de crear sinèrgies entre MicroONGs i oferir-los una ocasió per accedir a xerrades i tallers relacionades amb alguns dels seus reptes i, a més, donar visibilitat a la seva feina entre la ciutadania.

El Fórum s'adreça, per una banda, a les microONG's de qualsevol àmbit que en vulguin formar part activa i, d'altra banda, a qualsevol persona interessada en conèixer de primera mà la tasca que aquestes petites ONG’s duen a terme a diferents llocs d'Espanya.

Les microONGs afronten, per la seva estructura reduïda, uns reptes particulars a l'hora de gestionar projectes, obtenir fons i donar-se a conèixer. Per això, les jornades dels dies 27 i 28 de novembre seran de caràcter professional, i les organitzacions participants podràn compartir experiències, assistir a conferències i participar en tallers que poden servir per millorar el funcionament de les seves organitzacions. Es tractaran temes com el repte de crèixer sense perdre l'essència, la motivació del voluntariat, la fiscalitat de les ONGs, conceptes de comunicació adaptada a microONGs o l'evaluació de projectes.

En canvi, el diumenge 29 de novembre serà una jornada de portes abertes a qualsevol persona que vulgui visitar el Fòrum i conèixer de primera mà la tasca de cadascuna de les microONG's participants. Aquestes podran així tenir contacte directe amb potencials socis, patrocinadors, voluntaris i, en definitiva, augmentar la seva visibilitat davant el conjunt de la societat.

Aquest primer Fòrum s'organitza amb treball voluntari d'un grup heterogeni de professionals que formen part de Wikihappiness o hi col·laboren i és possible gràcies al suport de vàries empreses solidàries amb el projecte.

Més informació a www.forumdelasmicroongs.com
www.facebook.com/pages/Forum-de-las-MicroONGs/128437423483?ref=ts

No hay comentarios: