viernes, 20 de noviembre de 2009

Premi 25 de Novembre

El proper dimarts 24 de novembre a les 18h al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona (Pl Sant Jaume 1) tindrà lloc l'acte de lliurament del V premi 25 de novembre Dia internacional per a l'eliminació de la violència vers les Dones.

Durant l'acte es presentarà el projecte guanyador de l'any anterior i s'atorgarà el premi a l'entitat guanyadora d'aquest any.

El premi 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, vol reconèixer les persones, institucions, entitats, els col·lectius i grups que aposten per treballar per una ciutat on predominin formes de convivència plurals i solidàries. En definitiva, amb aquest premi es pretén:

- Aconseguir el rebuig social de la violència masclista i fer visibles models alternatius de convivència en el marc d'una cultura per la pau.
- Transmetre a la societat i difondre una imatge positiva de les dones en el seu conjunt que reconegui el valor que tenen com a motor d'innovació i creació.
- Promoure la reflexió sobre els diferents factors implicats en la violència masclista, aprofundir en els diferents conceptes de prevenció i aconseguir el conseqüent canvi d'actituds de convivència per frenar aquesta xacra social.
- Estimular una visió positiva en els mitjans de comunicació per aconseguir els objectius descrits.

No hay comentarios: