viernes, 16 de octubre de 2009

Concentració d'homes a Barcelona contra la violència masclista

L'associació Homes Igualitaris convoca, com ja ho fa des de fa dos anys, una concentració d'homes contra la violència masclista. Serà el dia 21 d'octubre a les 20 hores a la Plaça de Sant Jaume.

L'origen de la data fou una manifestació d'homes contra la violència masclista que va tenir lloc a Sevilla ara fa tres anys, precisament el 21 d'octubre, després d'una trobada d'homes igualitaris d'arreu de l'Estat. Llavors es va pensar que la data podria servir de referència per tal d'anar "escalfant" l'ambient de cara a les commemoracions del 25 de novembre, sense "trepitjar-les" ni restar-los protagonisme.

El 21 d'octubre, doncs, és la data en què els homes (i les dones que s'hi vulguin afegir) sortim al carrer en contra de la violència masclista, demostrant que volem trencar el silenci al voltant del tema i que l'oposició contra la violència de gènere no és tan sols cosa de dones. També com a homes ens hi sentim implicats.

Per tot això el 21 d'octubre dels dos darrers anys hem convocat concentracions (una a Sant Jaume, una altra al Portal de l'Àngel).

L'acte d'enguany tindrà una part àudiovisual, una part musical i de testimoniatges i durarà aproximadament 30 minuts.

I per tant, fem en aquesta ocasió una crida a tots els homes compromessos en aquesta lluita per tal que hi participin. El silenci ens fa còmplices. Trenquem el silenci!


No hay comentarios: