martes, 20 de octubre de 2009

Acte de Lliurament de Premis del Concurs Femitic

L’Acte de Lliurament de Premis del Concurs Femitic - Vídeo Festival per Dones tindrà lloc el proper dimecres dia 28 d’Octubre del 2009 a les 20:15h, a la Sala Gran del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Comptarem amb la participació de la Ministra d’Igualtat, Bibiana Aído. L’esdeveniment estarà conduït per la periodista Mònica Lòpez i, a més, hi assistiran representants de les diferents institucions i entitats que han recolzat el projecte. La previsió es acabar l’acte cap a les 21:30h amb l’oferiment d’un refrigeri al pati del centre.

El Concurs de vídeos Femitic es va posar en marxa el passat mes de juny amb l’objectiu d’omplir la xarxa de continguts creats per dones.Veient que la fractura digital de gènere persistia, des de Dones en Xarxa ens vam proposar contribuir a disminuir aquesta diferència. És per això que vam idear aquest concurs de vídeos, per tal que les dones poguessin participar amb les seves creacions a la xarxa.

La participació en aquesta primera experiència ha estat un èxit gràcies a la implicació de les dones que ens han fet arribar els seus vídeos. En total, han estat 120 els projectes que hem rebut, realitzats per dones de diferents generacions i procedències.

Dones en Xarxa agraeix i valora molt positivament tant l’aportació de les dones que han creat vídeos, com la de les que han participat a la xarxa mitjançant els seus vots, o apropant-se a la web de Femitic, així com les institucions que han recolzat el concurs. Totes han estat protagonistes.

Per tal de garantir una organització acurada de l’acte, preguem que confirmeu la vostra assistència a través del mail donesenxarxa@donesenxarxa.cat abans del dia 20 d’octubre.


No hay comentarios: