miércoles, 8 de julio de 2009

Dones en xarxa

Avui us escric com a Presidenta de Dones en xarxa.

Voldria destacar l’important creixement del nostre projecte en un ampli terriotri de Catalunya.

Fa un parell d’anys que desenvolupem el projecte “Dones en xarxa, dones ciutadanes” en alguns municipis de Catalunya, en total ja 33.
Aquest 2009, s’han sumat al projecte Tarragona, Mataró, Badalona, Vilanova, Santa Coloma, Sitges, Sant Adrià del Besòs, Rubí, Sant Pere de Ribes, Cubelles i Canyelles, tots ells municipis de diverses característiques, uns de grans poblacions i nuclis urbans i altres de més petits, però no menys importants.

I us preguntareu... què fem?

El nostre principal objectiu és incentivar la ciutadania activa de les dones en una xarxa de xarxes locals amb la intenció d’aconseguir que més dones aportin continguts a Internet i utilitzin les tic’s com a eines quotidianes.

Dones en xarxa, treballa per combatre la fractura digital de gènere, que es troba actualment a 9 punts en favor dels homes. És per això que és tant important que les dones que encara no dominen les tic’s o que no utilitzen Internet es formin i aprenguin a fer xarxa i a plasmar les seves opinions a la xarxa.

Des de Dones en xarxa visibilitzem les opinions i les creacions de les dones, organitzem tallers formatius i xerrades, fem xarxa amb altres dones per compartir coneixements i experiències i impulsem altres projectes com ara el Vídeo Festival per a Dones “Femitic”, per incentivar la creació de projectes tic’s entre les dones.

Així doncs, us convido a totes a participar en aquest xarxa i a compartir amb nosaltres les vostres reflexions, les vostres aportacions i poder així entre totes sumar més dones a Internet.

No hay comentarios: