lunes, 24 de noviembre de 2008

Vostès no estimen les dones

(En castellano)
Com a marciana, vull descobrir qui dissenya aquestes robes impossibles per a cossos més impossibles encara. Em compro unes quantes revistes de moda en què apareixen els grans modistes: John Galliano, Louis Vuitton, Valentino, Yves Saint Laurent, Gianni Versace... La gran majoria –vius o morts- són homes.
És evident que a aquests homes no els agraden els cossos femenins, no els interessen les corbes, no els atrauen els culs rodons, els pits plens i els malucs generosos. Sofreixen incompatibilitat amb les hormones femenines? Perquè és obvi que els agraden les figures andrògines: cossos sense pits, de cintura gens marcada i malucs estrets.
Una de dues: o els dissenyadors són pedòfils i van bojos pels cossos impúbers. O els dissenyadors són homosexuals i només s’interessen pels cossos masculins.
Tant de bo amb l’arribada de dones dissenyadores al món de la moda, els models canviïn i les formes femenines siguin benvingudes. Malgrat qui sap si també elles hauran estat educades en el menyspreu per la forma de guitarra que proporcionen els estrògens.

2 comentarios:

Xerrariem dijo...

No tinc el gust de poder dissenyar roba, però si que vull escriure alguna cosa respecte d'aquest títol tan sonor que ens has posat a l'encapçalament del comentari.
Jo no estimo les dones, perquè no m’està permès. Es a dir només puc estimar la "meva" dona ( i perdona el pronom possessiu) les altres dones no les puc estimar, perquè ho tinc prohibit. Això no vol dir que no les admiri. Admiro les dones per la vostra determinació, pel vostre sentit pràctic i perquè sou dones.

Anónimo dijo...

Coincido con Gemma en una cosa y es que los "modistos" o "diseñadores" parace más bien que se dedican a recrear fantasias irreales que a crear diseños para las mujeres corrientes. Me explico. Yo no voy a convertirme en "escultura" andante para que a mi maridito se deshaga cada vez que me vea "encarcelada" en uno de esos vestidos. Pero de qué van estos señores?? Con esas "dimensiones" están potenciando más las patologías del tipo "anorexia" y "bulimia" o es que no queremos ver lo que está ocurriendo con las adolescentes....

A ver si de una vez los gobierbos actuan y sancionan este tipo de descriminación indiriecta sobre lo que ha de ser o debes ser un cuerpo 10.

La Lola que ya está harta de tanta hipocresia!!!